طرح توجیهی تولید بلبرینگ
چکیده: موتور ها مهمترین اجزایی هستند که در لوازم برقی گردنده بکار می روند.موتور ها انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند. الکتروموتور ها را می توان به سه دسته کلی تقسیم کرد.1-موتور های آسنکرون 2 -موتور های یونیورسال 3-موتور با قطب چاکدار 1- موتور های آسنکرون- که با برق متناوب کار می کنند از دو قسمت روتور واستاتور ساخته شده اند.با روشن شدن موتور سیم پیچ های درون شیار های استاتور یک میدان مغناطیسی دوار بوجود می آورند که این میدان برروتور که قسمت گردنده موتور ودارای محور انتقال حرکت می باشد نیز اثر گذاشته ودر آن خاصیت مغناطیسی بوجود می آید .به هر حال با بوجود آمدن قطب های مغناطیسی هم نام وغیرهم نام عمل جذب ودفع انجام شده که باعث حرکت چرخشی روتور می گردد.برای راه اندازی موتور ها از حالت سکون روش ...
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 14
طرح توجیهی فروشگاه زنجیره ای
چکیده: شركت مورد نظر یك شركت خدماتی است كه در آن انواع خدمات به مصرف كننده عرضه می شود محصولات این شركت از دیگر شركتهای تولید كننده كالا تأمین می شود یا از كارخانجات مختلف سطح كشور این محصولات در شركتی ما قرار است راه اندازی كنیم با قیمت مناسب وسود كمتر به مصرف كنندگان عرضه می شود. زیر بنایی به مساحت 250 متر برای احداث یك ساختمان بزرگ به عنوان فروشگاه كه تقسیم بندی می شود به یك دفتر مدیریتی قسمت اداری وفروش وهمچنین انبار وقسمتها وغرفه های دیگر وبزرگی وكوچكی آن بستگی به سرمایه دارد. شركت دارای 10نفر عضو پرسنل تمام وقت می باشد هدف شركت ایجاد یك فروشگاه در نزدیكی محل سكونت كسانی كه دسترسی زیادی به بازار ندارند وهمچنین عرضه مستقیم كالا با سود كمتر ونیز ایجاد اشتغال برای كسانی كه نیاز به این كار دارند وهمچنین رشد وتوسعه مناطق می باشد. در آمد شركت می تواند رشد خوبی داشته باشد بخاطر تحویل بموقع كالا وهمچنین قیمت مناسب وجلب مشتریان با راه و روش صحیح فروش موجب جلب اعتماد مشتریان می شود. وهمچنین به خاطر ایجاد كار مناسب برای كسانی كه نیاز بیشتری به در آمد این كار دارند. سود خالص شركت بستگی به فروش وهمچنین تا این شركت راه اندازی نشده نمی توان تضمینی برای ارائه چند دصد سود وجود ندارد.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 23
طرح توجیهی دفتر خدماتی
عنوان طرح : دفترویژه خدمات و ارتباطات
چکیده: دفتر ویژه خدمات و ارتباطات دفتری است که خدمات برای عموم مردم است مردم می توانند قبوض امورات زندگی خود را در آن حساب کنند و دفتری که ما در نظر داریم باید مساحتش 70مترمربع باشد. .نیز اگر مغازه طوری قرار گرفته باشد. که بیشتر عموم مردم در آن گذر کنند بهتر است چون بیشتر مشتری جذب می شود و در آن ارائه خدمات پستی و ثبت احوال ،مخابراتی ،پست بانک انجام می گیرد و تعداد 5 نفر در آن اشتغال می شوند که هریک مسئول تلفن همراه ،مسئول تلفن ثابت آبونمان ،مسئول پست بانک ،مسئول پست ،مسئول کپی و کابین بهره برداری می شوند و یک نفر به عنوان مدیر دفتر درآ مسئول به خدمت می باشند. و این دفتر به منظور ارائه خدمات بهتر و فراهم کردن آسایش و راحتی مردم و انجام شدن کارهایشان در کمترین زمان است و نیز می توانند از طریق این خدمات در اکثر نقاط کشورشان ارتباط برقرار کنند.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 10
طرح توجیهی طراحی سردخانه
1)عنوان طرح: سردخانه
2)ظرفیت طرح : 50 هزار تن
3)محل اجرای طرح : اراضی شهرستان میاندوآب
4)مجری طرح :
5)سرمایه گذاری مورد نیاز : ؟
6)منابع تامین سرمایه : تسهیلات بانکی
7) سرمایه گذاری خود مجری : ؟
8) تسهیلات بانکی : ؟
9)نرخ سود تسهیلات : 14%
10) مدت باز پرداخت : 5 ساله
12) تعداد اشتغال زایی : 50 نفر
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 15
طرح توجیهی آرد سازی
چکیده: با توجه به این کلیه اغلب تجهیزات این طرح قابل تهیه و ساخت است و هم چنین مواد اولیه این طرح براحتی در داخل کشور قابل دست یابی است با کمی افزودن تجهیزات می توان بلبرینگ های خاصی را در منطقه تولید کرد. این طرح نیاز آن چنانی به ضرورت وام کلان ندارد و با یک اندکی آورنده طراح و وام کوتاه مدت می توان آن را راه اندازی کرد و از نظر اجتماعی و اقتصادی و بالا بردن صنعت ثمر بخش می باشد . در سال اول فقط جذب مشتریان خود منطقه (شهر) هستیم در سال های آتی با تکمیل تجهیزات می توان به نقاط مختلف منطقه ای ( کشورها) نیز اقدام کرد.
فهرست مطالب:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 32
طرح بهره برداری معدن شن و ماسه
در اين طرح که نمونه کاملی از طرح بهره برداری شن و ماسه است تمام محاسبات اقتصادی معدن آورده شده است.همچنين قيمتها و مخارج محاسبه شده قيمتهای سال 92 است که هم اکنون مورد استفاده قرار ميگيرد.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOCX (ورد 2007) قابل ویرایش تعداد صفحات: 22
طرح توجیهی اکتشاف برای معادن ذغالسنگ دانسریت
چکیده: ساختمان زمین شناسی كشورمان به گونه ای است كه می توان در این سرزمین پهناور به ذخایـــــر قابل توجه و گران بهایی از انواع مواد معـــدنی دست یافت . اكتشاف و استخـــراج چنین معادنی در بهبود وضع اقتصادی كشور بسیار مؤثر می باشد . در این خصوص معادن ذغالسنگ می تواند نقش بسزایی در صنایع مختلف داشته باشد . بطور كلی ارزش حرارتی سوختهای جامد در مقایسه با سوختهای مایع و گاز بسیار بالاتر است لذا ذغالسنگ بعنوان یك سوخت جامد در مقایسه با مقدار انرژی زیاد كاربرد متنــــوع در صنایع دارد . بعنوان نمونه می توان نقش مؤثر ذغالسنگ حرارتی را در كارخانه فروسیلیس سمنان بیان نمود .
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 9
طرح توجیهی تولید آبپاش متحرک برای چمن
چکیده:به سبب كمبود آب برای مصارف كشاورزی و باغبانی كه در اكثر نقاط ایران مشهود می باشد، در سالهای آتی استفاده از روشهای خاص آبیاری امری اجتناب ناپذیر خواهد بود. در این رابطه روشهای آبیاری میكرو و یا اصطلاحا آبیاری با مقدار كم از اهمیت زیادی برخوردار میباشد. آبیاری قطره ای، بارانی و روشهای مشابه آن همه گامهایی در این راستا هستند تا مصرف آب را تا حد ممكن كاهش دهند . پیچیدگیهایی كه در رابطه با طراحی و راهبری اینگونه سیستمها وجود دارد، كاربرد مستقیم آن را برای كشاورزان و باغداران مشكل می سازد و طبیعی است كه علاوه بر این مطلب، حجم سرمایه گذاری نیز عامل دیگری است كه استفاده از این روشها را برای عموم مردم غیرممكن میسازد. آبپاش متحرک برای چمن وسیله ای است ساده، با كاربردی ساده و قیمتی مناسب كه ضمن دارا بودن قسمتی از ویژگیهای روشهای نوین آبیاری، معایب مربوط به سرمایه گذاری و هزینه های تعمیراتی را دارا نمیباشد.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOCX (ورد 2007) قابل ویرایش تعداد صفحات: 35
طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماءالشعير و عصاره مالت
چکیده: امروزه با پیشرفت تكنولوژی و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولیدانواع كالاهای مصرفی و با كیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوی مصرف نوشابه ها شدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها ( طبیعی یا مصنوعی) و گاز دار یا غیر گاز دار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور كلی روزانه چند صد میلیون لیتر از اینگونه محصولات نوشیدنی در جهان مصرف می شوند و می توان گفت بعد از دخانیات پرمصرف ترین فرآورده های صنعتی محسوب می گردند . بر طبق آمار و ارقام موجود مصرف سرانه نوشابه در كشور آلمان 90 لیتر و در ایران 25 لیتر در سال می باشد. از طرفی همزمان با پیشرفت فن آوری تولید نوشابه ها ، اطلاعات ذیقیمتی در حیطه علوم زیستی و بیولوژیكی بدست آمده است كه ارزش و اهمیت نوشیدنیهای طبیعی یا ساخته شده براساس مواد طبیعی و غیر سنتیتك را در مقابل نوشیدنیهای ساخته شده از مواد سنتیتك روبروز مشخص تر كرده و به عبارت دیگر مضرات و اثرات جانبی نوشابه های غیر طبیعی روی ارگانهای مختلف بدن بویژه جهاز هاضمه و كبد و همچنین ایجاد چاقی بوضوح بر همگان معلوم گردیده است . از این جهت گرایش به مصرف نوشیدنیهای طبیعی از جمله ماءالشعیر و استفاده از آنها در رژیم غذایی روزانه افراد ، به منظور تأمین مواد مغذی نظیر ویتامین ها ، املاح معدنی و اسیدهای آمینه صورت گرفته و به همین لحاظ آبجو از دیر باز در كشورهای اروپایی به نان مایع معروف بوده است . اهمیت این محصول از بابت طبی علاوه بر ارزش غذایی آن خود مقوله ای است كه برای مصرف كنندگان آن پوشیده نیست ولی ذكر آنها در این مقدمه مقدور نمی باشد . پی بردن به اهمیت حیاتی این محصولات و تغییر الگوی غذایی جهت برخورداری از سلامتی و حداكثر طول عمر انسانها كشورهای شرقی را بر آن داشته است كه قدمهای اساسی در تولید و مصرف نوشیدنیهای طبیعی بردارند بر همین اساس مصرف سرانه آبجو ( الكلی و غیر الكلی) در كشور آلمان 150 لیتر در مقایسه با نوشابه 90 لیتر در سال می باشد . در حالیكه آمار سرانه مصرف ماءالشعیر در كشورمان از 3 لیتر فراتر نمی رود .
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 97
مجموعه طرح های توجیهی و تجاری
مجموعه شفگت انگیز طرح های توجیهی و تجاری
بیش از 50 طرح تجاری توجیهی آماده و قابل ویرایش
این مجموعه شامل طرح های:
همه را یکجا دانلود نمایید ...
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
طرح توجیهی تاسیس کشتارگاه
چکیده: اگر به تاریخچه کشتار گاهها نظر افکنیم ملاحظه می کنیم که قبل از اینکه کشتار گاهها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتار ها در محل خاصی متمرکز گردند,هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خودراذبح میکردو بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت میکردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره میانداخت.در ابتدا دولتها به کمک شهرداریها اقدام به ساخت مکانهای ذبح دام به صورت بهداشتی نمودندو سپس این امر به بخش های خصوصی سپرده شد .اما پس از مدتی این قضیه احساس شد که کنترل و تصدی دولت بر کشتارگاهها لازم است.ناگفته نماند که در برخی کشور ها هنوز کشتارگاههای خصوصی وجود دارد لکن فعالیت آنها تحت نظر سازمان بازرسی گوشت همان کشور صورت گرفته و کنترل و بازرسی نیز به گونه کشتار گاههای دولتی توسط دامپزشکان و بازرسان ذیصلاح انجام میگیرد. در اروپا وامریکا ابتدا کشتارگاههای خصوصی تبدیل به کشتار گاههای خصوصی گردیده ولی به تدریج جای خود را به کشتارگاههای صنعتی و تعاونی داد.به طوریکه در حال حاضر اغلب کشتارگاههای موجود در کشور های پیشرفته دارای تاسیسات عظیم صنعتی وروش اتوماتیک میباشد که بصورت تعاونی اداره میشوند. ضمناض چون کشتار گاههای تعاونی هر شهر تحت تاثیر ویژگیهای فرهنگ بومی اهالی را به نحوی که با موازین بهداشتی مغایرتی نداشته باشد میتوان مورد اعتنا قرار داد. اداره امور کشتارگاههای تعاونی به عهده هیئتی است که شرکتهای تعاونی منطقه یا شهر تعیین مینمایند وکلیه درآمد های حاصل طبق مقررات خاص پس از کسر مخارج به حساب شرکت تعاونی منظور می گردد و مبلغی هم با تصویب هیئت مذکور صرف تهیه تجهیزات جدید و بهبود ساختمان کشتارگاه میشود.
...
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 78
طرح توجیهی تولید چيپس ميوه جات
چکیده: به طور کلی چیپس میوه جات به میوههایی گفته میشود كه قسمت خوراكی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشك كردن به شیوههای گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا كاربردهای دیگر، از میوهها گرفته میشود. خشك كردن میوه جات یكی از روشهای جلوگیری از فساد میكروبی آنهاست. در این روش در اثر كاهش میزان رطوبت، امكان فساد میكروبی بسیار كم میشود و سرعت دیگر واكنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی كم میشود. خشك كردن ضمن اینكه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری كاهش میدهد، در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی میكاهد. در ضمن خشك كردن در برخی موارد باعث تولید فرآورده هائی میشود كه مصرف آنها آسانتر است.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 70
طرح توجیهی تولید دهانشویه
چکیده: تولید محلول دهان شویه یک فرآیند بسیار ساده است و دارای تکنولوژی خاصی نمی باشد. میزان 95 درصدحجمی از محصول را عصاره هیدرو الکلی بابونه، 4 درصد اسانس نعناع و 1 درصد را اسانس اکالیپتوس تشکیل می دهد. ابتدا مواد اولیه توسط دستگاه میکسر مخلوط شده و سپس هموﮊنایز می گردد و در مرحله بعدی توسط پرکن ها ظروف پر می گردد . به طور کلی پرکن ها به دو صورت خطی و دوار می باشند .ماشینها دارای کانوایر ورودی به Start wheel و کانوایر خروجی از آن برای سهولت در اتصال به سایر قسمتهای خط میباشند. پر کن های دوار دارای مزایای ممتازی نسبت به خطی می باشند که عبارتند از سرعت بالا ، استقرار درب بند بر روی دستگاه که باعث استفاده از نیروی انسا نی کمتر در بخش تولید می گردد. این مرحله از تولید ( پر کردن ) تفاوت اساسی تکنولوژی پیشرفته با تکنولوﮊی قدیم را نمایان می سازد. پس از این مرحله بر روی ظروف برچسب زده و سپس ظروف با استفاده از نیم کارتن و نایلون ، شرینگ می گردد.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 19
طرح توجیهی کارخانه محلول بخور اکالیپتوس
چکیده: در این طرح که به منظور تولید محصولات دارویی با منشاء گیاهی پرداخته شده است ، طراحی کارخانه محلول بخور اکالیپتوس و امکان تولید این محصول ا ز جنبه های مختلف و براساس اطلاعات دردسترس مورد بررسی قرارگرفته است . اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و ا ز منابع مختلفی ا ز جمله وزارت صنایع وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی(اداره کل نظارت بر دارو و مواد غذایی ) ، اداره گمرک ، موسسه استاندارد ایران ، استانداردهای بین المللی مانندFDA ،USP ، B.P همچنین کتب ، مقالات و سایتهای مرتبط با این محصول و .... به دست آمده است...
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 26
طرح توجیهی تولید پودر و پلیت یونجه با تکنولوژی بالا
چکیده: یونجه نباتی علوفهای است كه امروزه كشت آن بسرعت توسعه یافته و سطح كشت زیادتری را بتدریج اشغال خواهد نمود. این نبات دارای سابقه تاریخی بسیار قدیمی میباشد كه قدمت آن به ابتدای تاریخ تمدن میرسد.مبداء یونجه منطقه خاور نزدیك و آسیای مركزی است. بنا به نظر وافیلوف روسی مبداء یونجه مركز خاور نزدیك، آسیای صغیر، قفقاز، ایران و مناطق كوهستانی تركمنستان است. به علت اهمیت آن زودتر از هر گیاه علوفهای دیگر اهلی شده است. یونجه در مناطق دارای آب و هوای قارهای مشخص سرد و تابستانهای گرم و خشك رشد و تكامل یافته است. یك بهار دیررس و تابستان كوتاه از مشخصات آب و هوای قارهای است. این خصوصیات آب و هوایی یا منطقه سازش یونجه در كشور ایران شامل نواحی سردسیر یا مناطق غربی كشور است. احتمالا موفقیت اصلی این گیاه را میتوان در داشتن سیستم ریشه آن دانست. در نتیجه تكامل رابطه همزیستی بین گیاه و باكتری ریزوبیوم، گیاه یونجه به یك منبع ازت دسترسی مییابد كه بعد از گذشت چند هفته این گیاه دیگر به ازت خاك بستگی نخواهد داشت. به علاوه یونجه به دلیل داشتن ریشه عمیق و راست توانایی كسب رطوبت قابل جذب را از اعماق زمین ( تا حدود 5 متر و بیشتر)دارد. این امتیاز امكان نجات گیاه را از خطر طولانی بودن خشكی فراهم میسازد. همچنین یونجه میتواند در شرایط خشكی وسرما به رشد و نمو خود ادامه دهد. ساقههای خزنده روی زمین یا استولون، ریشههای خزنده زیر زمینی یا ریزوم و طوقه به خاك نشسته یونجه مقاومت این گیاه را در مقابل سرمای سخت، زمستان و یخبندان افزایش میدهد و ادامه حیات یونجه را در برابر عوامل فوق تضمین میكند.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 63
طرح توجیهی کارخانه پودر و روغن گوشت
چکیده: آرد یا پودر گوشت فرآوردهای است كه مازاد كشتار گاهی , كنسرو سازی (كنسرو گوشتی) , لاشه و اندامهای ضبطی حیواناتی كه در كشتارگاه به علل مختلف برای انسان غیر قابل مصرف تشخیص داده میشوند و همچنین ضمائم قرمز لاشه (كبد , قلب , ریهها) و ضمائم سفید لاشه (معده و روده كه خالی و شسته شده باشد) و دستها و پاها بدست میآید . پودر گوشت در حدود 55% پروتئین خام دارد و تجزیه كردن و داشتن آنالیز آن بدلیل متغیر بودن ماده اولیه بصورت موردی، نیاز می باشد. میزان متیونین ، سیستئین و تریپتوفان آن كم و لیزین بالاست. میزان انرژی پودر گوشت به میزان چربی موجود در آن بستگی دارد. وجود یك آنتی اكسیدان در پودر گوشت برای جلوگیری از فساد آن اهمیت دارد . پودر گوشت به این دلیل كه حرارت می بیند و رطوبتش گرفته می شود آلودگی ندارد. ولی بزودی ممكن است آلودگی به آن منتقل گردد. پودر گوشت اگر حاوی استخوان باشد باید با قیمت ارزانتری در اختیار مصرف كننده قرار گیرد و در این حالت 40 تا 50% پروتئین خام دارد و منبع خوبی برای كلسیم و فسفر می باشد البته هر چه فسفر آن پائین تر باشد بهتر است چون ممكن است محدود كننده باشد.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 46
طرح توجیهی تولید پروتئین سویا
چکیده: پروتئین سویا یك محصول خوراكی است که پروتئن آ ن خاصیت جایگزینی پروتئین حیوانی را دارد . پروتئین سویا در صنایع مختلف از جمله بیسكویت سازی ، شیرینی سازی و مصارف گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد و روز به روز بر اهمیت ومیزان مصرف آن افزوده می شود . دانه سویا بدلیل داشتن مقادیر قابل توجهی پروتئین و لیپید در ردیف یكی از بهترین محصولات غذایی با منشأ گیاهی محسوب میگردد . مازاد دانه سویا پس از فرآیند روغنگیری كنجاله سویا نامیده میشود . از آنجائیكه دانه خام سویا دارای عوامل زیان بخشی نظیر اوره آز , آنتی تریپسین , هموگلوتی نپن , سوئین و غیره میباشد كه در درجات حرارت معین مخصوصأ حرارت مرطوب از بین میروند و از طرف دیگر حرارت بیش از اندازه خود سبب كاهش ارزش بیولوژیكی پروتئین میگردد . لذا تنظیم درجه حرارت , میزان رطوبت و زمان پخت در كنجاله سویا حائز اهمیت است. مناسبترین شرایط تهیه كنجاله حرارت 99 تا 104 درجه سانتیگراد و رطوبت 18 تا 22 درصد با زمان پخت 20 تا 30 دقیقه است .
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 65
طرح توجیهی تولید روغن زیتون
چکیده: هدف از انجام اين بررسي ، مطالعه و امکان سنجي احداث واحد توليد روغن زيتون است . در اين بررسي بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد هاي فعال و در دست احداث , منابع تامين مواد اوليه و کليه ماشين الات و ساير امکانات مورد نياز براي احداث واحد به تفصيل شرح داده شده است. طبق بررسي انجام شده احداث چنين واحدي نياز به سرمايه ثابتي حدود .151 ميليارد تومان دارد و سرمايه در گردش مورد نياز برابر .411 ميليارد تومان و کل هزينه هاي توليدي سالانه برابر 7.97 ميليارد تومان است. سرمايه گذاري اوليه طرح ظرف مدت كمتر از 8 ماه برگشت مي يابد . ليكن برآورد هاي اقتصادي به شدت تابع قيمت فصلي مواد اوليه مي باشد و توانايي رقابت با شركت هاي ديگر نيز بسيار حائز اهميت است. احداث واحد در استان هايي نظير گيلان و گلستان و مازندران و زنجان و قزوين و خوزستان و فارس که از نقطه نظر راه هاي ارتباطي و امکانات شهرک هاي صنعتي و بعلاوه نزديکي به باغات زيتون و تهيه زيتون با حداقل هزينه حمل ونقل ، پيشنهاد مي شود .
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 71
طرح توجیهی تولید پودر و روغن ماهی
چکیده: در این گزارش شده است كه به مراحل طراحی كارخانه پودر و روغن ماهی پرداخته شود. طرحی كه به منظور تولید پودر ماهی به عنوان محصول اصلی و روغن ماهی به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امكان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی كه عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرك، سازمان شیلات و همچنین مقالاتی كه توسط سازمان های تحقیقاتی بین المللی از جمله FAO (سازمان خوار و بار جهانی) و IFFO( سازمان جهانی پودر ماهی) و FIN(شبكه بین المللی پودر ماهی) بدست آمده است. پودر ماهی عبارتست از محصول جامد فرآوری شده ای كه از آبگیری، پختن، جداسازی، خشك كردن و آسیاب ماهی یا ضایعات آن به دست می آید. پودر ماهی دارای سطح بالایی از اسیدهای آمینه اصلی نظیر لیسئین است كه در تولیدات دانه ای كه غذای اكثر حیوانات است كم یافت می شود و همچنین دارای اسید های آمینه میتونین و سیستئین با محتوا و قابلیت هضم و ارزش غذایی بالا می باشد. به علاوه شامل ویتامین های دسته B نظیر B12 و B2 ، كولین، نیاسین، اسید پانتوتیك و ریبوفلاوین، و یك منبع خوب برای كلسیم، مس، آهن، فسفر و مقدار ناچیزی از مواد معدنی دیگر می باشد.
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 60
طرح توجیهی تولید اسانس گیاهان دارویی
چکیده: هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 920 میلیون تومان دارد و هزینه های در گردش سالانه مورد نیاز برای تولید و تامین منابع در حدود 250 میلیون تومان برآورد شده است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت 2.8 سال برگشت می یابد . احداث واحد در مناطق مختلف کشور با توجه رویش گیاهان مختلف در نقاط مختلف امکان پذیر است و با توجه به توسعه ارتباطات و احداث شهرک های صنعتی در نقاط مختلف کشور توجیه پذیر است .
فهرست:
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 56