طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز
درباره وب

محیطی امن و مطمئن جهت رفاه محققین، دانشجویان و دانش آموزان عزیز برای دانلود پایان نامه، مقاله و پروژه های علمی و آموزشی در تمامی رشته ها تمامی فایلهای ارائه شده در این سایت قابل دانلود بوده و مبلغ آن به صورت آنلاین پرداخت می شود. پس از پرداخت بلافاصله لينک دانلود نمایش داده مي شود و همزمان يك نسخه از فايل به ايميل شما ارسال مي گردد.
نويسندگان
امکانات وب

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 699
    بازدید دیروز : 4015
    بازدید هفته : 13332
    بازدید ماه : 15423
    بازدید کل : 448678
    تعداد مطالب : 1157
    تعداد نظرات : 2
    تعداد آنلاین : 1



    خرید و فروش فایل

    counter hit make

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز



طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز

با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز

موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمز

ظرفیت : 1600 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

میزان اشتغالزایی : چهل و شش نفر

دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه

چکیده طرح: بسته‌بندی به عنوان یك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینكه قابلیت نگهداری بهتری را به كالا می‌بخشد در كسب سهم بالاتری از بازار برای كالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 22

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز, دانلود طرح توجیهی, بسته بندی گوشت قرمز, طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز, دانلود پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز, ,
تاريخ : شنبه 15 تير 1392 | |

طرح توجیهی خدمات مشاوره مهندسی



طرح توجیهی خدمات مشاوره مهندسی

طرح توجیهی خدمات مشاوره مهندسی

موضوع طرح : خدمات مشاوره مهندسی

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

دوره بازگشت سرمایه: 2 سال

چکیده طرح: هدف از این طرح ، ارائه خدمات مشاوره ای در بخش صنعت و معدن می‌باشد. این خدمات مشتمل بر مطالعه و پیاده سازی سیستم های یكپارچه مدیریت ، كیفیت و تولید ، اتوماسیون اداری و صنعتی ، استقرار نظام‌های اطلاعات مدیریتی (MIS) ، سیستم‌های تضمین كیفیت ( ISO, QS , HACCP , OHSAS,... ) ، انجام مطالعات زمینه یابی و امكان سنجی و تهیه طرح های توجیه فنی ، اقتصادی و مالی فعالیت های تولیدی و خدماتی ، بررسی روشهای بهبود سیستم‌های تولید و ارتقای بهره وری در آنها و ... می‌باشد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 13

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: برق و الکترونیک، علوم پایه، مخابرات، طرح توجیهی، کامپیوتر، صنایع غذایی، کشاورزی، دامپروری، فناوری اطلاعات، صنعت، مدیریت، نقشه برداری، مکانیک، عمران، معماری، حمل و نقل ، محیط زیست، انرژی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی خدمات مشاوره مهندسی, دانلود طرح توجیهی, خدمات مشاوره مهندسی, طرح توجیهی خدمات مشاوره مهندسی, طرح توجیهی , پروژه کارآفرینی خدمات مشاوره مهندسی, دانلود پروژه کارآفرینی خدمات مشاوره مهندسی, پروژه کارآفرینی مشاوره مهندسی, طرح توجیهی مشاوره مهندسی, مشاوره مهندسی,
تاريخ : یک شنبه 26 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی با ظرفیت 500 تن در سال



طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی با ظرفیت 500 تن در سال

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

موضوع طرح : تولید چیپس سیب‌زمینی

ظرفیت : 500 تن در سال

دوره بازگشت سرمایه: ده ماه

میزان اشتغالزایی : چهارده نفر

چکیده طرح: برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، كاملا رسیده و دارای كمترین مقدار گره و حفره در سطح آن باشد. پس از اینكه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، در آب شسته می شود تا گرد وخاك و هرگونه مواد خارجی سطح از آن پاک شود. سپس باید سیب زمینی را پوست كنده و آن را بصورت تراشه های نازک در آورد پوست كندن سیب زمینی توسط دستگاه های سایش انجام می گیرد. برای این منظور در كارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود. در این روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، كه این مسئله بستگی به شكل ، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد كه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است . چنانچه سیب زمینی پوست كنده را در معرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیره مایل به قهوه ای می شود، كه پس از خشك شدن ، تبدیل به خاكستری می گردد...

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 21

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی با ظرفیت 500 تن در سال, دانلود طرح توجیهی, تولید چیپس سیب زمینی با ظرفیت 500 تن در سال, دانلود طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی, طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی, دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس سیب زمینی, دانلود طرح توجیهی تولید چیپس, دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس, طرح توجیهی ,
تاريخ : یک شنبه 26 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی



طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی با ظرفیت 360 تن در سال

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی

موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی

ظرفیت : 360 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

دورة بازگشت سرمایه: 19 ماه

اشتغالزایی : نه نفر

چکیده طرح: پدیده پویایی در یك جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غیره، كم و بیش در نوع و مواد مصرفی آن جامعه نیز تاثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگونی های كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذیه به وجود آورده است. لذا همین مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امكانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند. در این میان یكی از انواع غذاهایی كه با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته های آش و پلویی می باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 20

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی, طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی با ظرفیت 360 تن در سال, طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی , دانلود طرح توجیهی, تولید رشته آشی و پلویی , طرح توجیهی تولید رشته آشی, طرح توجیهی تولید رشته پلویی, روش تولید رشته اشی, روش تولید رشته پلویی, دانلود پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی ,
تاريخ : یک شنبه 26 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید نان لواش



طرح توجیهی تولید نان لواش

طرح توجیهی تولید نان لواش

موضوع طرح : تولید نان لواش

ظرفیت : 300 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

اشتغال زایی : 7 نفر

دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه

چکیده طرح: برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده می‌گردد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 19

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید نان لواش, دانلود طرح توجیهی, تولید نان لواش, طرح توجیهی نانوایی, دانلود پروژه کارآفرینی تولید نان لواش, طرح توجیهی, طرح توجیهی احداث نانوایی,
تاريخ : یک شنبه 26 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال



طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

موضوع طرح : تولید نان فانتزی

ظرفیت : 500 تن در سال

سهم تسهیلات: 960 میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: 20 ماه

اشتغال زایی : 13 نفر

چکیده طرح: برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عمل‌آوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده كه از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می‌باشند كه علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می‌گردد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 20

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال, دانلود طرح توجیهی, طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال, طرح توجیهی, دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی, طرح توجیهی تولید نان فانتزی, تولید نان فانتزی, پروژه کارآفرینی تولید نان فانتیزی,
تاريخ : یک شنبه 26 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 750 تن در سال



طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 750 تن در سال

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

موضوع طرح : تولید نان فانتزی

ظرفیت : 750 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

دوره بازگشت سرمایه: 17 ماه

اشتغالزایی: 17 نفر

چکیده طرح: بی‌شك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود كه قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است. در ایران ، نمونه های گندم در كاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیك به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق كشت می‌شده است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 20

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 750 تن در سال, دانلود طرح توجیهی, طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 750 تن در سال, طرح توجیهی, دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی, طرح توجیهی تولید نان فانتزی, تولید نان فانتزی, پروژه کارآفرینی تولید نان فانتیزی,
تاريخ : یک شنبه 26 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده ، میشکا و نان و شیرینی



طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده ، میشکا و نان و شیرینی

طرح تولیدی تولید بیسکویت به صورت کامل

چکیده: ایجاد صنایع غذایی وتبدیلی در کشورهای درحال توسعه موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی است . ارزان بودن مواد خام , ارزبری کم ، نیروی کار ارزان و نیاز به سرمایه کم همگی ازجمله عواملی است که ایجاد صنایع تبدیلی توجیه پذیر می نماید و موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی می شود. ساختار اقتصادی ایران بگونه ای است که بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی همواره از جایگاه ویژه ای در فرآیند توسعه اقتصاد ، اجتماعی وسیاسی کشور برخودار بوده است . امکانات بلقوه ، وسعت اراضی قابل کشت ، تنوع اقلیم ، سهم قابل توجه جمعیت واشتغال درمناطق روستایی ، معیارهای برتری اقتصادی ازجمله برتری بسبی سرمایه گذاری دراین بخش و ارزش سرمایه داری ها و ساختار اقتصادی تولید و محرومیت زدایی استعداد این سرزمین را باری توسعه و رشد کشاورزی وراه اندازه صنایع تبدیل و غذایی توجه می کند.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 28

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده میشکا و نان و شیرینی, دانلود طرح توجیهی, طرح توجیهی تولید بیسکویت, طرح توجیهی تولید میشکا, طرح توجیهی تولید نان, طرح توجیهی تولید شیرینی, دانلود طرح توجیهی, دانلود طرح توجیهی تولید بیسکویت, طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده میشکا و نان و شیرینی, دانلود طرح توجیهی تولید میشکا, طرح توجیهی, طرح توجیهی تولید بیسکویت,
تاريخ : پنج شنبه 23 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید چیپس



طرح توجیهی تولید چیپس

مشخصات محل اجرای طرح :

استان:مرکزی

شهرستان : اراک .

بخش : مرکزی

ابعاد ومساحت محل اجرای طرح

زمینی به مساحت 1500 متر مربع

نزدیکترین شهر وفاصله آن تا محل کسب و کار در 5 کیلومتری شهراراک واقع است .

فاصله محل استقرارکسب و کار تا جاده اصلی ،نوع راه و جاده مربوطه در کنار جاده اصلی

امکانات تأمین موادو لوازم در محل وجود دارد

امکانات تأمین نیروی کار ماهر در منطقه

چکیده: برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از شستشو ی سیب زمینی ، توسط دستگاه های سایش آن را پوست گیری می کنند. دراین روش سایش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است . پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد . بدین ترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکل بنام هاپر ریخته می شود و با عبور از میان دستگاه مذکور ، به درون ماشین برش سرازیر می گردد در هنگام برش , و به منظور شسته شدن نشاسته ازسطح تراشه ها ، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید. چنانچه نشاسته ازسطح تراشه ها شسته نشود ، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید .

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 17

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید چیپس, دانلود طرح توجیهی, تولید چیپس, طرح توجیهی تولید چیپس, دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس, روش تولید چیپس, پروژه کارآفرینی تولید چیپس سیب زمینی,
تاريخ : شنبه 18 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی نبات و آبنبات



طرح توجیهی نبات و آبنبات

این فایل طرحی کامل از تولید آبنبات میباشد و به صورت فایل word برای شما آماده شده است و قابل تغییر نیز میباشد .

چکیده: نبات و آبنبات يكي از ساده ترين شيريني‌ها جهت مصرف مي‌باشند. هم از نظر مصرف در مراسم و جشنها و نيز از لحاظ پزشكي نيز در بعضي موارد افت فشار در بيماران، ساده‌ترين راه براي بهبود حال مريض مصرف نبات مي‌باشد. در عين حال از لحاظ قيمت نيز بسيار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ تنوع در طعم نيز بسيار متنوع مي‌باشد. از ديگر موارد مصرف نبات مي‌توان به طعم دهي به ديگر موارد غذايي اشاره كرد و در طعم شيريني جات و كيك‌ها از پودر نبات و آبنبات مي‌توان استفاده كرد.

براي نبات و آبنبات مانند تمام مواد غذايي كه از لحاظ مصرف وسعت زيادي دارند، مي‌توان كالاهاي جايگزين ديگري در نظر گرفت، مانند انواع شكلاتها، تافي‌ها و ديگر شيريني‌جات كه در بازار مصرف موجود باشد. اما هيچ يك از مواد غذايي خود با توجه به شرايط سادة توليد نبات و آبنبات و تنوع در توليد و سهولت در امر تأمين مواد اوليه جايگزين اين دو محصول نخواهند بود و همواره اين محصولات در بازار مصرف جايگاه ويژه‌اي براي خود دارند.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 35

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی نبات و آبنبات, دانلود طرح توجیهی, تولید نبات و آبنبات, روش ساخت نبات, طرح تولید آبنبات, دانلود طرح توجیه یپروژه کارآفرینی نبات و آبنبات, ,
تاريخ : چهار شنبه 15 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید غذای کودک



طرح توجیهی تولید غذای کودک

چکیده: هدف از انجام اين بررسي ، مطالعه و امکان سنجي احداث واحد توليد غذاي کودک ( شير سويا) است . در اين بررسي بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد هاي فعال و در دست احداث , منابع تامين مواد اوليه و کليه ماشين الات و ساير امکانات مورد نياز براي احداث واحد به تفصيل شرح داده شده است. طبق بررسي انجام شده احداث چنين واحدي نياز به سرمايه ثابتي حدود 800 ميليون تومان دارد و سرمايه در گردش مورد نياز برابر 80 ميليون تومان و کا هزينه هاي توليدي سالانه برابر 250 ميليون تومان است. سرمايه گذاري اوليه طرح ظرف مدت 6 ماه برگشت مي يابد . احداث واحد در استان هايي نظير تهران، قزوين و مرکزي از مزيت نسبي برخوردار است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 54

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی تولید غذای کودک, دانلود طرح توجیهی, تولید غذای کودک, روش تولید غذای کودک, طرح تولید غذای کودک, دانلود پروژه کارآفرینی تولید غذای کودک, دانلود طرح توجیهی تولید غذای نوزاد, روش تولید غذای نوزاد, طرح تولید غذای نوزاد, ,
تاريخ : چهار شنبه 15 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی عرقیات معطر



طرح توجیهی عرقیات معطر

چکیده: نظام صنعت نوشابه سازي در ايران بر اساس نفوذ شرکتهاي توليد عصاره و کارتلهاي بزرگ و پر توان نوشابه سازي شکل گيري شده است . اين محصول که يکي از نشانه هاي نفوذ غرب در کليه شئون اجتماعي و اقتصادي ما بوده است متاسفانه توانسته است با کوشش نمايندگان داخلي اين کمپاني ها جايگزين نوشا به هاي مقوي محلي شده تا جائي که در پاره اي از خانواده ها جزء لاينکف غذاي روزانه و جيره غذايي افراد قرار گرفته است . واقعيت آن است که توليدات اين صنعت نه تنها مفيد نيست بلکه چه از نظر جسماني و چه از نظر اقتصادي و ملي داراي مضراتي است که اغلب به آنها واقف مي باشند . در حالي که از قديم الايام از گياهان معطر ،گلها وميوه هاي محصول همين مرز وبوم عصاره ها ونوشابه هائي تهيه گرديده و صدها سال است مورد مصرف مردم قرار گرفته است که نه تنها داراي ضرر وزيان نيست بلکه هم از نظر طعم وبو هم از نظر تقويت روحي و جسمي داراي مزاياي زيادي است . عرقيات حاصله از گيا هان وميوه جات که موضوع بحث اين طرح بوده وبراي سرمايه گذاري در توليد آن به روش صنعتي بجاي روش سنتي پيشنها داتي عرضه گرديده است از جمله اين نوشابه ها است که امروزه جهان به فايده آن پي برده به طوريکه مصرف مواد اوليه آن چه به صورت دانه ، ميوه وسبزينه وچه به صورت عصاره وعرقيات ميرود که جاي خود را به طور جدي در سراسر نقاط جهان باز نمايد. اميد است که طرح حاضر مورد توجه سرمايه داران و علا قه مندان به سرمايه گذاري قرار گرفته زمينه فعاليت براي توليد اينگونه محصولات همه ساله زيادتر گرديده تا جائيکه بتواند عرقيات نيز مانند گلاب يکي از اقلام قابل توجه صادراتي گردد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 42

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: علوم پایه، طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی عرقیات معطر, دانلود طرح توجیهی, طرح تولید عرقیات معطر, روش تولید عرقیات معطر, طرح توجیهی عرقیات معطر, دانلود پروژه کارآفرینی تولید عرقیات معطر, ,
تاريخ : چهار شنبه 15 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی غلات حجیم شده



طرح توجیهی غلات حجیم شده

چکیده: بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از ساير غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود.

بر اساس تعاريف استانداردهای ملی، غلات حجيم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات كه به وسيله دستگاه اكسترودر، تحت دما و فشار بالا، حجيم و پخته شده و سپس پوشش و طعم داده شده باشند. مايعات شکلاتی، ميوه ای يا انواع طعم های ديگر ميتواند به عنوان ماده پرکننده يا مغزی در اين محصولات تزريق شود يا به عنوان روکش دهنده روی اين محصولات را پوشانده و طعم های متنوعی ايجاد کنند. انواع ديگری از غلات حجيم نيز وجود دارند که بر پايه دانه غلات تهيه ميشوند. در اين روش دانه های گندم، ذرت يا برنج تحت شرايط انفجاری ويژه ای حجيم شده و سپس از ترکيباتی مانند عسل، کاکائو يا مواد مشابه به عنوان روکش دهنده برای آنها استفاده ميشود.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 50

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی غلات حجیم شده, دانلود طرح توجیهی, غلات حجیم شده, دانلود طرح تولید غلات حجیم شده, طرح تولید غلات حجیم شده, تولید غلات حجیم شده,
تاريخ : چهار شنبه 15 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی بسته بندی ماست پاستوریزه



طرح توجیهی بسته بندی ماست پاستوریزه

این فایل طرح بسیار کامل با عنوان بسته بندی ماست پاستوریزه میباشد . و در یک فایل word برای شما آماده شده است که قابل تغییر میباشد.

چکیده: نياز روزافزون جمعيت رو به رشد شهر به مواد غذايي ،رشدي جهشي را در صنايع غذايي ايجاب مي نمايد. شير، يكي از مهم ترين موادخوراكي مورد استفاده بشر است. شير با دارا بودن مقدار زيادي پروتئين ، ويتامين ،كلسيم ،ساير مواد معدني و نيز حدود 750 كيلوكالري انر‍ژي درهر ليتر مي تواند سهم عمده اي در سلامت و سبد غذايي افراد جامعه داشته باشد. دراين ميان نكته مهم استفاده از روش هايي براي حفظ بهداشت و سلامت شير از محل توليد تا مصرف نهايي آن است به طوري كه ضمن جلوگيري از فساد شير ،ازسرايت بيماري هاي مشترك انسان و دام نيز به مصرف كنندگان پيشگيري شود. يكي از كهن ترين اين روش ها تهيه ماست از شيراست . هدف ما از ارائه اين طرح خريد و تبديل شير خام به ماست پاستونريزه است كه علاوه براينكه نقش بسزائي در حفظ سلامت شير توليدي واحدهاي دامداري دارد داراي توجيه اقتصادي مناسبي نيز مي باشد و همچنين زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم مي آورد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 30

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: طرح توجیهی بسته بندی ماست پاستوریزه, دانلود طرح توجیهی بسته بندی ماست پاستوریزه, دانلود طرح توجیهی, بسته بندی ماست پاستوریزه, طرح توجیهی, پروژه کارآفرینی بسته بندی ماست پاستوریزه, روش تولید ماست پاستوریزه, بسته بندی ماست, ماست پاستوریزه,
تاريخ : جمعه 10 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید بسکوییت



طرح توجیهی تولید بسکوییت

این فایل طرح بسیار کامل با عنوان تولید بیسکوییت میباشد . و در یک فایل word برای شما آماده شده است که قابل تغییر میباشد .

چکیده: ایجاد صنایع غذایی وتبدیلی در کشورهای درحال توسعه موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی است . ارزان بودن مواد خام , ارزبری کم ، نیروی کار ارزان و نیاز به سرمایه کم همگی ازجمله عواملی است که ایجاد صنایع تبدیلی توجیه پذیر می نماید و موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی می شود. ساختار اقتصادی ایران بگونه ای است که بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی همواره از جایگاه ویژه ای در فرآیند توسعه اقتصاد ، اجتماعی وسیاسی کشور برخودار بوده است . امکانات بلقوه ، وسعت اراضی قابل کشت ، تنوع اقلیم ، سهم قابل توجه جمعیت واشتغال درمناطق روستایی ، معیارهای برتری اقتصادی ازجمله برتری بسبی سرمایه گذاری دراین بخش و ارزش سرمایه داری ها و ساختار اقتصادی تولید و محرومیت زدایی استعداد این سرزمین را باری توسعه و رشد کشاورزی وراه اندازه صنایع تبدیل و غذایی توجه می کند.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 28

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید بسکوییت, دانلود طرح توجیهی تولید بسکوییت, دانلود طرح توجیهی, تولید بسکوییت, پروژه کارآفرینی تولید بسکوییت, روش تولید بیسکوئیت, تولید بیسکوئیت, طرح تولید بیسکوئیت, طرح توجیهی, بیسکوییت,
تاريخ : جمعه 10 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید روغن سبوس برنج



طرح توجیهی تولید روغن سبوس برنج

چکیده: روغن سبوس برنج (Rice Bran Oil) محصولی شگفت‌انگیز است که از پوسته خارجی و قهوه‌ای رنگ برنج که متفاوت از شلتوک است تهیه می‌شود. تنها 8 درصد از مقدار برنج آسیاب نشده را پوسته یا سبوس تشکیل می‌دهد، اما همین مقدار حاوی 15 تا 20 درصد روغن است. سایر اجزا تشکیل دهنده آن اسید اولئیک به مقدار 40 تا 50 درصد و 29 تا 40 درصد اسید اشباع شده می باشد که در جای خود بسیار با اهمیت هستند. روغن سبوس برنج محصول جدیدی است که چند سالی است وارد بازار شده و در سبد غذایی خانوار جایگاه خود را کم کم پیدا کرده است. روغن سبوس برنج شامل دو نوع خام و خوراکی است. روغن سبوس برنج خام مهمترین روغن در صنایع صابون سازی است. این ماده توسط حرارت دادن سبوس تازه بدست می آید. اين روغن به جهت اثرات دارويي مثبت از جمله كاهش كلسترول و چربي خون، غذاي سلامتي و روغن قلب ناميده مي‌شود. مصرف روغن سبوس از تجمع پلاكتها در خون در نتيجه امراض قلبي/ عروقي جلوگيري مي‌كند. در طرح ارائه شده

  • - خواص شگفت انگیز تغذیه ای روغن سبوس برنج
  • - کاربردهای تغذیه ای روغن سبوس برنج
  • - روش و مراحل تولید، لیست تجهیزات و ماشین آلات
  • - تجزيه و تحليل هزينه ها و ...

برای تولید 5 تن روغن سبوس برنج در روز، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.

 

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 7

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: علوم پایه، طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید روغن سبوس برنج, دانلود طرح توجیهی, دانلود طرح توجیهی تولید روغن سبوس برنج, طرح توجیهی, طرح توجیهی تولید روغن سبوس برنج, پروژه کارآفرینی تولید روغن سبوس برنج, روش تولید روغن سبوس برنج,
تاريخ : دو شنبه 6 خرداد 1392 | |

طرح توجیهی تولید ساخارین ( شکر مصنوعی )



طرح توجیهی تولید ساخارین ( شکر مصنوعی )

ساخارین مهمترین ماده شیرین سنتتیک میباشد. این ماده بصورت پودری سفید و بلورین است که 550 برابر شیرین تر از ساکاروز (شکرمعمولی) است. این ماده بطور گسترده در صنایع دارویی و مواد غذایی رژیمی کاربرد دارد. اين شيرين كننده بصورت پودر يا قرص عرضه مي‌گردد و در جهان توسط بيماران زيادي مصرف مي شود. بيش از چهل و پنج سال است كه اين شيرين كننده كشف و به شكلهاي مختلف توليد و در اختيار بيماران ديابتي و يا رژيمي قرار گرفته است.

عده اي بر اين باورند كه مصرف ساخارين باعث سرطان مي شود ولی کارشناسان آمریکایی در جدیدترین گزارشات خود تاکید کردند که قند ساخارین تهدیدی برای سلامتی نیست و ضرر ندارد.

ساخارین بطور وسیع در موارد زیر مورد استفاده قرار میگیرد:

  • 1- صنایع تولید دارو
  • 2- نوشابه های بدون قند و رژیمی
  • 3- صنایع غذایی و قنادی
  • 4- رژیم غذایی بیماران دیابتی

در طرح ارائه شده فرایند کامل تولید ساخارین بهمراه دیاگرام فرایند تشریح شده است. همچنین لیست تجهیزات اصلی مورد نیاز، برآورد اقتصادی ، سودهی اجرای طرح و ... ارائه شده است.

 

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 6

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: علوم پایه، طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید ساخارین شکر مصنوعی, دانلود طرح توجیهی, تولید ساخارین, روش تولید شکر مصنوعی, طرح توجیهی تولید ساخارین , طرح توجیهی تولید شکر مصنوعی,
تاريخ : یک شنبه 29 ارديبهشت 1392 | |

طرح توجيه فنی، مالی و اقتصادی توليـد و بسته بندی سس مايونز



طرح توجيه فنی، مالی و اقتصادی توليـد و بسته بندی سس مايونز

چکیده: موارد استفاده سس مايونز در تهيه انواع ساندويچ، سالادهاي فصل، سالاد الويه و ... و نيز همراه با ساير غذاها ، تقاضاي مصرف اين ماده غذايي را به سطح بالايي ارتقا داده است، كه اين مطلب مؤيد توجيه اقتصادي اجراي اين طرح ميباشد ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003 - 2007) قابل ویرایش تعداد صفحات: 17

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: طرح توجيه فنی, طرح توجیهی مالی و اقتصادی توليـد و بسته بندی سس مايونز, طرح توجیهی تولید سس مایونز, دانلود طرح توجیهی تولید سس مایونز, دانلود طرح توجیهی,
تاريخ : یک شنبه 22 ارديبهشت 1392 | |

طرح توجیهی بسته بندي چاي تي بگ



طرح توجیهی بسته بندي چاي تي بگ

چکیده: از نظر كاشت و مصرف چای، چيـن اولين محلی است كه اين گياه در آنجا كاشته شده و به مصرف رسيده است . از اين كشور ، چای به ساير نقاط عالم برده شده است و در مجموع كاشت چای شروع شده و به طرف سواحل اقيانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب كاشت چای توسعه يافته و هندوستان و هند و چين و جزاير اندونزی رسيده است . به هر حال چای از هر نقطه ای كه شيوع و ترويجش آغاز گرديده باشد يك نكته روشن و مسلم را در فلسفه وجود خود گنجانده است و آن اين كه به عنوان آشاميدنی اساسی مطرح و برای رفع تشنگي و خستگی و راحتی خاطر و اعصاب مفيد است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 15

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی, دانلود طرح توجیهی بسته بندي چاي تي بگ, طرح توجیهی, طرح توجیهی بسته بندي چاي تي بگ, دانلود طرح توجیهی بسته بندی چای,
تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 | |

طرح توجیهی کارخانه شکلات و تافی



پروژه کارآفرینی: احداث و راه اندازی كارخانه‌ تولید شكلات و تافي

این پروژه ، می‌تواند مهارت‌های مورد نیاز را به صورت نسبی از نظر عملی و نظری در زمینه ی تولید شکلات و تافی را در خواننده ایجاد کند . و همچنین این طرح راه اندازی یک کار عملی به صورت ساده و محدود نشان میدهد . همچنین می‌توان با مشخصات مواد اوليه ، قيمت و محل تامين آنها و ماشين‌آلات و تجهيزات مشخصات ماشين‌آلات حمل و نقل و تاسيسات برآورد زمين، ساختمانها و محوطه ‌سازي، انرژي مصرفي (‌آب، برق و سوخت )‌ نيروي انساني مورد نياز استهلاك ساليانه و تعمير و نگهداري در مورد راه اندازی این کارخانه آشنا شد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 28

 

 

 

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 


:: نویسنده : dpp
:: موضوعات مرتبط: طرح توجیهی، صنایع غذایی، ،
:: برچسب‌ها: دانلود طرح توجیهی کارخانه شکلات و تافی, طرح توجیهی کارخانه شکلات, دانلود طرح توجيهي رايگان, پروژه كارآفريني احداث كارخانه توليد تافي و شكلات,
تاريخ : سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 | |