طرح تولید و مونتاژ تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف
چکیده طرح : برق یکی از صنایعی است اگر نتوان گفت بیشترین بازار را در جهان به خود اختصاص داده است ولی با اطمینان کامل می توان یکی از صنایع مهم در جهان می باشد. در حال حاضر بیشترین بازار کار را در رشته های برق سیستم های قدرت به خود اختصاص داده اند که در این رشته ها یکی از مهمترین مشاغلی که درکشور های بزرگ دنیا وجو دارد صنعت تابلو سازی مدارهای فرمان و قدرت می باشد که توانسته بازار خوبی را برای افراد ایجاد کند، زیرا تمامی کارخانجات و اداره ها و موسسات و حتی ساختمانهای بزرگ و کوچک به این صنعت نیازمندند. امروزه در شهرهای بزرگ و کوچک کارگاها و شرکتهای زیادی مشغول به کار می باشند که توانسته اند افراد زیادی را از نظر شغلی تامین کنند و این صنعت روز به روز پیشرفته تر می شود تا جایی که سیستم های کنترل میکانیکی در تابلوهای برق کم کم از رده خارج می شوند و سیستم های هوشمند (PLC) توانسته بازار کار را در دست بگیرند و کشور ما نیز در حال توسعه در این زمینه ها می باشد ولی هنوز تمامی کارخانجات و شرکتها نتوانسته اند این سیستم جدید را بر روی دستگاه ها و وسایل خود پیاده کنند زیرا در کشور ما متخصصان زیادی در این زمینه وجود ندارند ولی چندین شرکت و کارگاه اقدام به تولید این نوع تابلوهای سیستم هوشمند کرده اند .
فهرست:
تابلوهای فشار متوسط
تابلوهای تولیدی شن و ماسه
تابلوهای وسایل اندازه گیری
مراحل کلی ساخت تابلو
خلاصه طرح
مشخصات سرمایه گزاری طرح
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
تجهیزات اداری و کارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه های ثابت طرح
هزینه های جاری طرح
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
هزینه سوخت و انرژی
استهلاک و تعمیر و نگهداری
محاسبه سود ویژه
...
طرح توجیهی تولید ترانس مهتابی
چکیده طرح : در این طرح به بررسی تولید ترانس مهتابی از دیدگاه کارآفرینی پرداخته شده است ، هدف از این طرح بررسی مالی و اقتصادی و برآورد توجیه اقتصادی طرح مذکور با استفاده از روش های آماری و مطالعه روش های تولید و شرکت های مشغول به کار در این صنعت میباشد ، این طرح شامل دو بخش اصلی میباشد ، بخش اول برآورد مالی و اقتصادی طرح میباشد که شامل جداولی از قبیل زمین ، محوطه سازی ، ساختمان سازی ، سرمایه گذاری ثابت و جاری ، استهلاک و … میباشد ، بخش دوم تشریح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز میباشد که به تشریح تئوریک مراحل تولید طرح می پردازد .
فهرست:
موضوع طرح : تولید ترانس مهتابی ۴۰ وات و ۲۰ وات
ظرفیت : ۴۰۰ هزار عدد در سال
مجوز های لازم : اعلامیه تاسیس
سرمایه گذاتری کل : ۱۳۰۰ میلیون ریال
سهم آورده متقاضی : ۱۵۰ میلیون ریال
سهم تسهیلات : ۱۱۵۰ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه : ۶/۱ سال ( معادل ۱۹ ماه )
سود ویژه : ۶۸۵ میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : ۲۰ نفر
مقدمه :
فصل اول - توجیه اقتصادی طرح - سرمایه گذاری ثابت
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – ۱) زمین :
الف – ۲ ) محوطه سازی :
الف – ۳ ) ساختمانها :
الف – ۴ ) ماشین آلات ( ارقام به میلیون ریال )
الف – ۵ ) تاسیسات : ( ارقام به میلیون ریال )
الف – ۶ ) وسایل نقلیه ( راقام به میلیون ریال )
الف – ۷ ) تجهیزات اداری :
الف – ۸ ) هزینه های قبل از بهره برداری :
جمع کل سرمایه گذاری ثابت :
فصل دوم – هزینه های جاری
ب : هزینه های جاری :
ب – ۱ ) مواد اولیه و نهاده های تولید :
ب – ۲ ) حقوق و دستمزد ( پرسنل تولیدی ) :
پرسنل غیر تولیدی :
ب – ۳ ) هزینه نگهداری و تعمیرات :
ب – ۴ ) هزینه استهلاک :
ب – ۵ ) سوخت و انرژی :
جمع هزینه های جاری طرح :
سرمایه در گردش :
جمع کل سرمایه گذاری طرح :
ج : قیمت تمام شده محصول :
د : فروش :
سود ناویژه :
محاسبه نقطه سر به سر تولید :
سود ویژه :
محاسبه کارمزد وام :
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :
...
دانلود گزارش کارآموزی (بررسی تابلوهای برق)
بررسی کامل تابلو های برق به همراه گزارش کارآموزی (کارخانه)
منبعی مناسب جهت ارائه گزارش کارآموزی و مقاله منبع آموزشی مفید تابلوهای برق
چکیده:
رشته تابلوسازی رشته ای ترکيبی می باشد. تابلوی برق در حقيقت يک محفظه می باشد که تجهيزات الکتريکی را در بر می گيرد و البته تابلو ها می توانند در بر گيرنده تجهيزات پنيوماتيک نيز باشند مانند شير های برقی ، کمپرسور و …. به طور کلی لازم به ذکر است که جهت فراگيری فنون مربوط به تابلوهای برق نياز به فراگيری چندين آيتم اصلی می باشد که در ذيل به اختصار عنوان می کنم :
1- اصول کلی و استانداردهای مربوط به تابلو های برق و محفظه های الکتريکی مانند درجه حفاظتی IP و درجه بندی جداسازی محفظه ها Segregation و مقابله با عوامل جوی و …
2- اصول تخصصی در مورد تابلو های برق ، مقادير نامی مانند ولتاژ و جريان نامی و..
3- آشنايی با تجهيزات الکتريکی و عملکرد آنها و نحوه انتخاب صحيح آنها
4- آشنايی با تاسيسات الکتريکی وآُشنا با محاسبات مربوطه
5- آشنايی با دروسی مانند رله و حفاظت سيستم ها–طرح پست الکتريکی و …
6- آشنايی با طراحی مدارات فرمان و کنترل و لاجيک
....
عناوین:
تعاریف اولیه تابلو
انواع تابلوها
خصوصیات تابلوها
مدارات فرمان
ساخت تابلو توزیع برق برای كارخانجات
حفاظت الكتریكی تابلو
طریقه ساخت تابلو برق
نقشه كشي تابلوها
حفاظت تجهيزات و نفرات در تأسيسات الكتريكي تابلو
جدول اندازه های استاندارد فیوز
ولتاژها، جریانها، كليد محافظ، شستي و ...
دانلود مقاله ای در مورد برقگير در پستهای انتقال
چکیده مقاله: ابتدا توان در نيروگاه توليد شده كه اين نيروگاه احتياج به مكان وسيح دارند نبايد به دلايل متعدد از جمله پايين آمدن هزينه احداث نيروگاه، مكان نيروگاهها را از مراكز مصرف دور ميسازند، بنابراين بايد توان توليدي نيروگاه كه حدود11KV ميباشد به فواصل دور منتقل ميشود پس لازم است سطح ولتاژ را بالا برده تا توان زيادي را انتقال داده و تلفات كمتر گردد.
به همين منظور ولتاژ را در محل نيروگاهها بالا برده و انتقال داده و در محل مصرف ولتاژ را كاهش ميدهيم پس احتياج به مكاني به نام پست يا (Sub station) داريم كه در آن ترانس فورماتورهاي (افزاينده، كاهنده) و ساير متعلقات لازم براي اندازه گيري ولتاژ، جريان ، توان و همچنين تجهيزاتي كه براي حفاظت كنترل به كار برده ميشود، در اين محل نصب شوند.
پستها بر اساس كاري كه انجام ميدهند به دو دسته تقسيم ميشوند:
1ـ پستهاي مبدل: (Transformation sub station) پستها بر اساس كاري كه انجام ميدهند به دو دسته تقسيم ميشوند . پستهائي كه در آنها تبديل ولتاژ انجام ميشود.
2ـ پست سوئيچينگ Switching sub station)) : پستهايي كه در آنها تبديل ولتاژ انجام نميشود بلكه محلي است كه در آنجا مقداري خط با يكديگر ارتباط پيدا ميكند و امكان مانور بوجود ميآورد. و تقسيم بندي پستها بر اساس اهدافي كه پست براي آن ساخته ميشوند به شرح زير ميباشد.
1ـ پست افزاينده (پست نيروگاه) 2ـ پست انتقال 3ـ پست فوق توزيع 4ـ پست توزيع 5ـ پست صنعتي (اختصاصي) 6ـ پست مدولار 7ـ پست موبايل
....
عناوین:
مقدمه فصل اول اضافه ولتاژها و علل ايجاد آنها تعريف اضافه ولتاژ انواع اضافه ولتاژها اضافه ولتاژهاي با فرکانس قدرت يا موقت (POWER FREQUENCY) قطع ناگهاني بار زياد از شبکه قابليت شارژ خطوط (Feranti effect) اتصال زمين اشباع ترانسفورماتورها اضافه ولتاژهاي موجي رعد و برق (lightning) مکانيزم صاعقه انواع برخورد صاعقه قطع و وصل كليدها (Switching) كنترل اضافه ولتاژها فصل دوم اصول كار و ساختمان انواع برقگير مقدمه انواع برقگير برقگير ميله اي برقگير با فاصله هوايي و با مقاومت غير خطي (Silicon carbide) مدار برقگير معايب و اشكالات موجود در برقگيرهاي با فاصله هوايي برقگير بدون فاصله هوايي با مقاومت غير خطي (MOV) (ZNO) مزاياي برقگيرهاي ZNOنسبت به برقگيرهاي معمولي معايب استفاده از برقگيرهاي ZNO فصل سوم تعاريف استاندارد و مشخصات فني برقگير مقدمه پارامترهاي مهم در انتخاب برقگير ولتاژ نامي (rated voltage) جريان تخليه نامي ماكزيمم جريان ضربه قابل تحمل ( /) (High current Impulse) ماكزيمم جريان قابل تحمل با زمان زياد (جريان موج كليدزني) قابليت تحمل جذب انرژي (Energy Absorption capability) كلاسه تخليه خط در برقگير تعيين و ارائه فاصله سطحي ايزولاسيون خارجي ستون مقره برقگير (mm) برآورد سطح محافظت برقگير سطح عايقي پايه BIL كلاسه تخليه طولاني برقگير (Long Duration discharge class) كلاس دريچه اطمينان برقگير Pressure relief class مندرجات در روي پلاك برقگيرها ايزولاسيون دربرقگيرهاي فشار قوي انواع آلودگي درسطح بوشينگ برقگيرها فصل چهارم انتخاب و محل نصب برقگيرها در پست انتخاب و محل نصب برقگير ....
دانلود مقاله ای در مورد دیسپاچینگ
چکیده مقاله: توليد انرژي همزمان با مصرف تحقق مي يابد. يعني توليد انرژي زماني امكان پذير است كه همزمان مصرف كننده اي بدنبال داشته باشد.
عناوین:
دانلود مقاله شبکه های عصبی مصنوعی
دانلود مقاله ای در مورد شبکه های عصبی مصنوعی
چکيده مقاله: در اين نوشتار به معرفی شبکه های عصبی مصنوعی و ساختارهای آنها به صورت خلاصه ميپردازيم.
در ابتدا نرونهای شبکه های عصبی طبيعی معرفی شده و طرز کار آنها نشان داده شده است.
سپس مدل مصنوعی اين نرونها و ساختار آنها ، مدل رياضی آنها ، شبکه های عصبی مصنوعی و نحوه آموزش و بکار گيری اين شبکه ها به همراه روش يادگيری گراديان کاهنده نشان داده شده است.
تمرکز بيشتر بر نوعی از اين شبکه ها بنام شبکه های عصبی مصنوعی پرسپترون چند لايه ميباشد. ابزاهايی نيز برای پياده سازی اين شبکه ها نام برده شده است.
800 سوال و جواب مصاحبه آزمون استخدامی برق
(مصاحبه استخدامی)
{نمونه سوالات مصاحبه استخدامی برق}
مجموعه حاضر شامل پنج فصل به شرح ذيل و به همراه ضميمه شرح رله هاي حفاظتي و هشتصد واژه انگليسي ميباشد.
فصل اول: تعاريف و اصطلاحات الكتريكي
فصل دوم: خطوط انتقال
فصل سوم: تجهيزات پست
فصل چهارم: حفاظت الكتريكي
فصل پنجم: سيستم مديريت كيفيت و عمليات در شبكه
جهت دانلود سوالات عمومی مصاحبه تمامی رشته های استخدامی اینجا کلیک کنید
دانلود مقاله ای در مورد نیروگاه های مگنتو هیدرو دینامیك
برخی مطالب موجود در فایل نیروگاه های مگنتو هیدرو دینامیك:
اصول كلی ژنراتورهای MHD